Pollen P-Hus, Arendal

Tidsrom
2012
Omfang

102 mill. kr. ekskl. mva.

Adresse
Pollen P-hus, 4841 Arendal
Byggherre
Pollen P-Hus A/S
Arkitekt/rådgiver
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Veidekke Agder og Veidekke Entreprenør har sammen bygget Pollen p-hus i Arendal.

Pollen p-hus i Arendal er et parkeringsanlegg i fjell. I prosjektet har det blitt sprengt 15 meter adkomsttunnel (30-90 m2 tverrsnitt) og 2 fjellhaller på 240 meter og 96 meter ca. 52.000 m3.

Hallene gir et parkeringsareal i 2 etasjer med plass til totalt 510 biler. Det er etablert ny gangvei med tiulhørende konstruksjoner med inngang fra Pollen. Betongarbeider ca. 8.000 tv, va, elektro, sprinkel, rør og ventilasjonsarbeid samt parkeringsteknisk.

Dette har vært et 50/50 % samarbeid mellom Veidekke Agder AS og Veidekke Entreprenør AS.

Last ned som pdf

Vil du diskutere et prosjekt?

Stein Bjøru

Distriktsleder Veidekke Entreprenør Anlegg, Samferdsel

T: +47 21 05 50 00

stein.bjoru@veidekke.no