Hagebyen på Fornebu

Tidsrom
Sommer 2012 - 2014
Omfang

Boliger i tre trinn

Adresse
Forneburingen 201, 1360 Fornebu
Byggherre
Veifor (Fornebu Utvikling/Veidekke Eiendom)
Arkitekt/rådgiver
Spor Arkitekter AS
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Veidekke Entreprenør AS bygger boligprosjektet Hagebyen på Fornebulandet i Bærum for Veifor. Veifor er eiet 50-50 av Fornebu Utvikling og Veidekke Eiendom.

Hagebyen ligger sentralt på Fornebulandet med Nansenparken som nærmeste nabo og er det nyeste boligprosjektet på Fornebulandet. Totalt er det planlagt 345 boliger i fordelt på fire byggetrinn.

- I Hagebyen har vi boliger til førstegangsetablereren, barnefamiliene og de voksne som vil bytte ut eneboligen med en mer praktisk leilighet. Sammen med flotte private og felles utearealer og unik beliggenhet nær sjø og natur bare en kort busstur unna byen, har dette vært Hagebyens suksessformel, sier prosjektleder for Hagebyen Anders Holmlund i Veidekke Eiendom.

Trinn 1

Kontrakten gjelder oppføring av 109 boliger.
Første byggetrinn består av i alt seks blokker og rekkehus rundt store grønne tun, utearealer og lekeplasser, samt garasjekjeller. Det skal oppføres blokkleiligheter fra 47 kvm til 115 kvm, rekkehus over tre plan på 134 kvm, samt rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på henholdsvis 105 kvm og 91 kvm. Alle leiligheter får hage, terrasse eller balkong.

Trinn 2

Kontrakten gjelder oppføring av 115 boliger.
Andre byggetrinn består av 115 boliger og garasjekjeller. Blokkleiligheter fra 47 til 100 kvadratemeter, rekkehusleiligheter og toppleiligheter over to plan på henholdsvis 105 kvm og 91 kvm samt rekkehus over tre plan. Alle boliger får privat hage, terrasse eller balkong.

Trinn 3

Kontrakten gjelder oppføring av 123 boliger.
I trinn 3 får alle rekkehusene på 134 kvm BRA over 3 plan, 4 soverom, terrasse, liten hage og stor takterrasse mot syd. Rekkehusleilighetene på 105 kvm BRA får egen inngang, 3 soverom, terrasse og liten hage mot vest. Leilighetene i blokk A2 får balkonger/terrasse mot vest. Til alle boligseksjonene følger det med en garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg og en bod på 5 kvm i eget bodanlegg.

Regattaveien 20, Fornebu
Regattaveien 20, Fornebu

Vil du diskutere et prosjekt?

Anders W. Haugen

Direktør Veidekke Bygg Oslo

T: +47 21 05 50 00

byggoslo@veidekke.no