Risenga Terrasse og Risenga Tunet

Tidsrom
April 2012 - Mars 2014
Omfang

96 leiligheter i Asker

226 MNOK ekskl. mva.

Adresse
Risengveien 42B, 1387 Asker
Byggherre
Veidekke Eiendom AS
Arkitekt/rådgiver
LOF
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Veidekke har samarbeidet med Astma- og allergiforbundet om å bygge leiligheter med særdeles godt inneklima på Risenga i Asker.

Lelighetene er bygget i to trinn. Byggetrinn 1, Risenga Terrasse består av 36 leiligheter, mens byggetrinn 2, Risenga Tunet, består av 60 leiligheter.

Praktiske og moderne planløsninger i varierende størrelser

Risenga Tunet består av i alt 6 bygg med 3-5 etasjer. Leilighetene varierer i størrelse fra 2-roms til 5-roms, fra 55m2 til 156m2.

Alle leilighetene er gjennomgående - bortsett fra 2-roms leilighetene.

Alle leilighetene har sprinkleranlegg, vannbåren varme til radiatorer fra fjernvarmeanlegg, gassanlegg og tilvalgsmulighet for peis. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning finnes i alle leiligheter.

Alle hovedbad har eget tørkeskap/tørkerom med eget avtrekk.

Hver leilighet har parkeringsplass i garasje i kjeller. Herfra går det heis opp til leilighetene.

Grønne og trivelige uteområder

Uteområdene er bilfrie. Her er det anlagt gangstier og gressplener med beplantning av busker, trær og blomsterbed. Det er også anlagt flere hyggelige uteplasser mellom bygningene, samt bocha-bane.

Universell utforming - Nødvendig for noen, godt for alle!

Universell utforming vil si at fellesarealer og leiligheter tilpasses alles behov i så stor grad som mulig. Universelt utformede leiligheter innfrir en rekke krav med hensyn til areal, mål og synbarhet. Alle leiligheter har for eksempel garasjeplass i kjeller, trappefri adkomst, stor heis, lave terskler/terskelfritt og dørbredder som ikke vanskeliggjør adkomst eller snumuligheter med rullestol.

Vil du diskutere et prosjekt?

Gro Brathovde

Distriktsleder Veidekke Bygg Buskerud

M: +47 91 19 53 54

gro.brathovde@veidekke.no