Læringsverkstedet Prosjektutvikling AS

Tidsrom
Mars 2017-oktober 2017
Omfang

450 m2 grunnflate, to etasjer

kr. 977916,-

Adresse
Hen, 6320 Isfjorden
Byggherre
Læringsverkstedet Prosjektutvikling AS
Arkitekt/rådgiver
Kontraktstype
Underentreprise
Se i kart

Veidekke Entreprenør AS, distrikt Møre og Romsdal har stått for utførelsen av betongarbeidet på læringsverkstedet sin nye barnehage Rabben i Isfjorden.

Om prosjektet

Betongarbeidet på barnehagen omfatter fundamentering og gulv på grunn på ca 450m 2. Det ble utført tradisjonell fundamentering med plasstøpte såler og søylefundament. Ringmurene er utført av isolerte ringmurselement, med unntak av noen innvendige ringmurer som er plasstøpt. Isolert gulv på grunn med gulvbåren varme, radonsperre og nedsenket heisgrube. I tillegg til betongarbeidet står veidekke for støping av baderoms gulv, og montering og godkjenning av stillas.

Løsninger vi vil fremheve

Pga grunnforholdene ble det stilt høyere krav til fundamenteringen, og derav større omfang og økte dimensjoner på bygningsdelene.

Prosess og samarbeid

På dette prosjektet fungerte vi som hovedbedrift med ansvar for HMS frem til hovedentreprenør Konsmo startet med elementmontasjen. Byggetomten ligger rett ved eksisterende barneskole og det ble gjort ekstra tiltak i forhold til sikkerhet. Pga kort byggetid har det vært en utfordrende prosess å få samkjørt alle fag for å klare å holde fremdriftsplanen, der oppstartdatoen for elementmontasjen var låst. Samarbeidet med grunnentreprenør og rørlegger fungerte svært godt og alle fikk utført sitt arbeide. Betongarbeidet ble utført på 5 arbeidsuker og sto ferdig til gitt frist. Gjenstående arbeid pr dags dato er støping av baderomsgulv og noe tilleggsarbeid.

Nøkkeldata

  • Betongarbeid
  • 450m2 grunnflate
  • Ringmurselement
  • Gulv på grunn med gulvbåren varme og radonsperre
  • Heisgrube

 

Vil du diskutere et prosjekt?

Stig Mork

Distriktsleder Veidekke Bygg Møre og Romsdal

T: +47 70 15 27 00 M: +47 905 42 626

stig.mork@veidekke.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Veidekke Bygg Møre og Romsdal

Øran Vest, 6300 Åndalsnes

T: +47 70 15 27 00

distriktmr@veidekke.no