Baksalen skole, BREEAM-NOR

Tidsrom
April 2016-august 2017
Omfang

202 MNOK eksl. mva

6 800 m² inkludert idrettshall

Adresse
Skaidiveien 4/6, 9600 Hammerfest
Byggherre
Hammerfest kommune
Arkitekt/rådgiver
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Veidekke har bygget verdens nordligste BREEAM-bygg i Hammerfest.

Veidekke Entreprenør og datterselskap Hammerfest Entreprenør har bygget nye Baksalen skole i Hammerfest. Skolebygget blir første offentlige bygg nord for Trondheim med BREEAM miljøsertifisering.


Byggearbeidene er utført av Hammerfest Entreprenør sammen med Veidekkes øvrige entreprenørvirksomhet i Nord, mens Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg har vært involvert med levering og montering av betongelementer til bygget.

Bygg med Lean construction og BIM

Prosjektet er gjennomført i tett samarbeid med alle involverte parter og med bruk av planleggingsverktøy som LEAN og BIM.


Bygget er på nær 6.800 m² inkludert idrettshall. Skolebygget inneholder ordinære klasserom, grupperom, spesialrom (musikk, mat og helse, kunst og håndverk ), bibliotek, kantine og idretts-/flerbrukshall med garderober. Skolen er dimensjonert for inntil 425 elever.

 

Kontrakten omfatter i tillegg en opsjon på en fire-avdelings barnehage som skal bygges i den gamle Baksalen skole. Opsjonen omfatter forprosjekt og gjennomføring der byggearbeidene skal starte opp straks den nye skolen er ferdig og avsluttet høsten 2018.

Vil du diskutere et prosjekt?

Aage Tengs

Konstituert Distriktsleder Veidekke Entreprenør Nord

T: +47 992 22 111

aage.tengs@veidekke.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Hammerfest Entreprenør AS

Postboks 265, 9615 Hammerfest

Rørvikvannet 11, 9610 Rypefjord

T: +47 78 42 91 33

rjn@haen.no