Oppsal Senter

Tidsrom
Januar 2016 - Juni 2018
Omfang

Næring og boliger

525 MNOK ekskl. mva.

5 200 m2 næringsareal

Adresse
Haakon Tveters vei 88 b, 0686 Oslo
Byggherre
OBOS Nye Hjem og OBOS Forretningsbygg
Arkitekt/rådgiver
Arkitektskap AS
Kontraktstype
Totalentreprise
Se i kart

Vi bygger nytt senter med moderne og lyse leiligheter på Oppsal i Oslo

Oppsal senter fra 1964 blir revet og erstattes av et nytt senter med 201 moderne og lyse leiligheter. Boligene fordeles på flere blokker på opptil åtte etasjer som blir liggende over det nye senteret.

Næringsarealene (ca. 5.000 m2) skal blant annet inneholde dagligvare, frisør, apotek, baker og helsetjenester. Oppsal senter har vært og skal fortsatt være et trivelig nærsenter for alle som bor i området.

- Vi føler at Veidekke er et riktig og et godt valg for dette prosjektet. OBOS har gode erfaringer fra tidligere samarbeid med Veidekke om lignende prosjekter, og vi har derfor store forventninger til jobben de nå skal gjøre, sier konserndirektør for næringseiendom i OBOS, Nils Morten Bøhler.

- Vi takker for tilliten OBOS har vist oss ved å velge Veidekke som samarbeidsparter i utviklingen og byggingen av Oppsal Senter. OBOS er en svært profesjonell kunde som vi har gleden av å samarbeide med i flere prosjekter, et samarbeid som for oss er svært lærerikt og utviklende, sier distriktsleder Hans Olav Sørlie i Veidekke.

 

Nøkkeldata:

  • 201 leiligheter
  • 5.500 m2 næring
Kjøpe bolig på Oppsal?

Vil du diskutere et prosjekt?

Anders W. Haugen

Direktør Veidekke Bygg Oslo

T: +47 21 05 50 00

byggoslo@veidekke.no