Veidekkedagen 2020 - en dag som kan forandre verden?

Veidekkedagen 2020 - en dag som kan forandre verden?

25.09.2020 - 19:51

For tredje året på rad arrangeres Veidekkedagen. Verden er i en rivende utvikling og alt kan forandre seg over natta. Hvordan vi gjør ting, studerer, jobber, beveger oss – hvordan vi lever. Vi ønsker alle å forandre verden, men hvordan gjør vi det når verden forandrer seg i et tempo vi ikke har sett maken til tidligere?


Sted: Digitalt (Live) 

Tidspunkt: 15. oktober fra 17:00-19:00

Påmelding: veidekkedagen.no (frist 9. oktober)

Veidekkedagen 2020, 15. oktober kl. 17:00-19:00.
 

Kan en dag forandre verden?

Er du student og tenker mye på hvordan verden kan bli mer bærekraftig? For å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke stort. Veidekkedagen 2020 er en dag fylt med inspirasjon og kunnskap om bærekraft og innovasjon. En dag som kanskje kan gi deg noen tanker om hva du kan bidra med for å forandre verden?

Årets arrangement er et digitalt event med spennende foredrag, utfordrende oppgaver og fine premier. Begrenset med plasser.

Påmelding gjøres på: veidekkedagen.no innen 9. oktober.

Fundament - vårt splitter nye program for nyutdannede

Fundament - vårt splitter nye program for nyutdannede.

Og forresten: Fundament – for deg som er nyutdannet

Verden er i kontinuerlig endring og i løpet av et langt arbeidsliv vil du møte på mange forandringer og utfordringer. Mest sannsynlig vil du jobbe med noe helt annet om 10  år. I Veidekke gir vi deg tryggheten og kompetansen til å håndtere disse utfordringene. 

Veidekke har relansert sitt traineeprogram. Vi kaller det Fundament. Fundament er et nyansattprogram for deg som kommer rett fra høyskole, universitet eller teknisk fagskole uten vesentlig arbeidserfaring. Vi lanserer Fundament på Veidekkedagen. Alle som deltar vil få innsikt i hva vi tilbyr og anledning til å søke seg til programmet, litt før alle andre. Vi skal også fortelle om mulighetene for sommerjobb hos oss. 

Les mer om Fundament her.

Velkommen til en heldigital Veidekkedag 2020!