Fra Noob til lærling

Fra Noob til lærling

16.02.2017 - 08:39

Youtuberen Noobwork er kjent for å bygge i dataspill, men kan han bygge i virkeligheten? Vi lot han prøve seg som lærling i Veidekke, der han fikk teste ulike oppgaver.

 

Noobwork rakk også å bli kjent med en rekke lærlinger som stortrives med å ha valgt yrkesfag. Så hva tror du - klarer han å gå fra å være noob, til å bli en lærling? Finn ut på byggfremtiden.no.

Konstruktivt og konkret

Å være i lære er på mange måter som å ha en vanlig jobb. En av de største fordelene med yrkesfag bygg- og anleggsteknikk, er blandingen av studier og praktisk arbeid. Normalt tilbringer du to år på skole og to år som lærling. Som lærling får du delta på ulike prosjekter, og kan se frem til en hverdag som er både variert, utfordrende og lærerik. Du jobber sammen med erfarne kolleger som mer enn gjerne deler sin kunnskap og sine erfaringer med deg. I tillegg får du lønn under hele læretiden, noe som gjør at du kanskje slipper å ende opp med et stort studielån etter endt utdanning.

Asle Hermansen er lærlingansvarlig i Veidekke

Asle Hermansen er lærlingansvarlig i Veidekke

Norge trenger folk som kan bygge fremtiden

Det er ikke lett å bestemme seg for hva man vil bli, eller å forutse hvor det vil være behov for arbeidskraft i fremtiden. En ting er i hvert fall sikkert – det vil alltid være behov for folk som kan bygge. Enten det er snakk om boliger, kontorer, operabygg, tunneler eller broer – Norge trenger folk som kan bygge fremtiden. Derfor er yrkesfag bygg- og anleggsteknikk et trygt valg. Det at du i tillegg kan bidra til å skape varige verdier, byggverk som er både nyttige og imponerende, gjør yrkesfag til et spennende og givende karrierevalg.

 

Les mer på byggfremtiden.no

Lik oss på vår Facebook-side

Youtuberen Noobwork

Noobwork og Helene på E39
Noobwork og Helene på E39
Alexander, lærling i tømrerfag
Alexander, lærling i tømrerfag
Kim, lærling i betongfag
Kim, lærling i betongfag
Lærlingansvarlig Asle Hermansen
Lærlingansvarlig Asle Hermansen