Mest attraktive selskap i bransjen og «årets klatrer»

Mest attraktive selskap i bransjen og «årets klatrer»

28.10.2016 - 13:30

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører. Som ved studentundersøkelsen våren 2016 klatrer Veidekke mer enn 10 plasser.


I Universums undersøkelse blant unge ingeniører for 2016 er Veidekke den mest populære arbeidsgiveren blant entreprenørene. Veidekke klatrer elleve plasser fra 2015 til en sterk 15. plass og er med det både «årets klatrer» og mest attraktiv blant entreprenørene.

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører. Kommunikasjonsrådgiver Anders Auberg og HR-direktør Anne Thorbjørnsen

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren blant entreprenørene blant unge ingeniører. Kommunikasjonsrådgiver Anders Auberg og HR-direktør Anne Thorbjørnsen.

- Bygg- og anleggsbransjen utvikler seg i et høyt tempo, og vi trenger unge, nysgjerrige og fremtidsrettede mennesker som tenker nytt for å kunne bli enda bedre. Derfor er det svært gledelig at unge ingeniører ser på Veidekke som en spennende mulighet. Vi er i vekst, og trenger flere dyktige medarbeidere til å bygge fremtiden sammen med oss, sier HR-direktør Anne Thorbjørnsen.

I vårens studentundersøkelse fikk Veidekke også prisen for best i bransjen og årets klatrer, og dette viser at Veidekke er et attraktivt selskap for både studenter og unge ingeniører i arbeid. Trenden er fortsatt slik at bygg- og anleggsbransjen gjør det godt, mens oljebransjen preges av mer usikkerhet.

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører.

Veidekke er den mest attraktive entreprenørselskapet blant unge ingeniører.

Veidekkes rekrutteringskampanje "Har du det som skal til?" er i full gang og varer frem til 31. desember. Veidekke skal ansette 50 traineer neste år, og kampanjen skal være med på å bygge kunnskapen om hva Veidekke kan tilby. Besøk sammenbyggervi.no for å se kampanjen.

Dataene fra «Universum Professional Survey 2016» ble samlet inn mellom juni – august 2016. Resultatene er basert på svarene fra om lag 2 500 respondenter med ingeniørutdannelse. Rankingen representerer arbeidsgiverne som er valgt som den mest ideelle av unge ingeniører.

Veidekke og studentundersøkelsen 2016

Flere temasaker fra Veidekke

Følg oss på vår Facebook-side

 

Vil du vite mer om dette?

Anne Thorbjørnsen

HR-direktør, Veidekke ASA

T: +47 911 81 995

anne.thorbjornsen@veidekke.no