Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

19.09.2016 - 16:09

Vi leter etter de beste ingeniørene og ingeniørstudentene i Norge som kan bygge fremtiden sammen med oss. Velg et av våre fire signalprosjekter, ta testen og finn ut om du har det som skal til!


Som en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere, har Veidekke hatt en avgjørende rolle i flere av de mest spennende byggeprosjektene i Norge de siste årene. Klikk på bildet under for å teste deg selv og se om du har det som skal til for å bygge noen av våre signalprosjekter.

Har du det som skal til? - ta testen her.

Har du det som skal til? - ta testen, klikk på bildet over.
 

 Følg oss også på Facebook!

Om konkurransen

Veidekke har utviklet seks ulike kunnskapstester. I alle testene må du svare på ti spørsmål knyttet opp mot et av Veidekkes signalprosjekter; Munchmuseet, Utsikten, Atlanterhavsveien, Operaen, Hardangerbrua og bydel Nye Lilleby i Trondheim. Resultatet vil gi en uhøytidelig indikasjon på om du har det som skal til for å jobbe i Veidekke.

Tallene brukt i spørsmålene er omtrentlige for å gjøre regnestykket noe lettere. De representerer ikke nødvendigvis de faktiske størrelser i prosjektene.

Konkurransen varer fra 19. september til 31. desember og du finner den på sammenbyggervi.no

Om premien

Vinneren av konkurransen får et eksklusivt besøk på Norges råeste byggeprosjekt, det nye Munchmuseet i Oslo. I tillegg får vinneren ta med seg to venner på en helikoptertur for å beskue noen av Veidekkes signalprosjekter fra lufta, med påfølgende middag i Operaen.

Vilkår for deltakelse

Deltakere må registrere seg for å kunne delta i konkurransen. Deltakere som registrerer seg med uriktige opplysninger vil ikke være kvalifisert til å motta premien. Veidekke trekker ut én vinner av konkurransen.

Dato og tidspunkt for å motta premien avtales med Veidekke. Det er vinnerens eget ansvar å møte opp til avtalt tidspunkt og sted. Dersom vinneren ikke møter opp eller ankommer for sent, mister vinneren retten til hele premien.

Veidekke forbeholder seg retten til å endre konkurransereglene hvis nødvendig.

Hasse Hope på Munchmuseet
Hasse Hope på Munchmuseet
Hasse Hope besøker Gaularfjell
Hasse Hope besøker Gaularfjell
Hasse Hope på Atlanterhavsveien
Hasse Hope på Atlanterhavsveien
Hasse Hope besøker Operaen
Hasse Hope besøker Operaen
Hasse Hope på Hardangerbrua
Hasse Hope på Hardangerbrua
Hasse Hope besøker Nye Lilleby
Hasse Hope besøker Nye Lilleby