Temasaker

Viser temasaker for

Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

Vi leter etter de beste ingeniørene og ingeniørstudentene i Norge som kan bygge fremtiden sammen med oss. Velg et av våre fire signalprosjekter, ta testen og finn ut om du har det som skal til!

Roger Bjornstad

Boligkommentar - Tillerlandet i Trondheim

– For at det faktisk skal bygges boliger må utbyggerne prosjektere attraktive boliger. Bare på den måten vil boligene selges og byggingen sette i gang, skriver Roger Bjørnstad, sjeføkonom i Samfunnsøkonomisk analyse.

Tøff konkurranse i familiesegmentet gjør det viktig å tilrettelegge for denne gruppen, noe Tillerlandet har gjort i stor grad.

Midt i blinken - Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Fra arbeidet med bunnplaten, Skole på byggeplass.

Suksessen «Skole på byggeplass»

Veidekke Entreprenør har gjennom flere år kjørt programmet «Skole på byggeplass», et tilbud om fagarbeiderutdanning til elever som ikke har fullført videregående skole. Våren 2016 ble nye elever uteksaminert fra programmet, og minst åtte av dem har gått direkte ut i lære – et av de beste resultatene noensinne.

Støtt som fjell for Munch

Den første av de to entreprisene som Veidekke Entreprenør har fått på Munchmuseet i Oslo er godt i gang. Om få år reiser praktbygget Lambda seg på pelene som bores ned i dag.

Veidekke som bedrift har gitt meg mange muligheter.

Veilederen - på Veidekkes største prosjekt noensinne

«Hvis dere lærer dere et fag og blir flinke til å jobbe, så har dere alltid arbeid», var mantraet i barndomshjemmet til Trygve Slåke i Kvinnherad. Lærdommen har kommet godt med senere i livet.

Store dimensjoner. 
Anleggene som skal brukes for å tilsette CO2 for å regulere pH i vannet bygges på Skui.

Miljøsatsing gir positive synergieffekter

Omlegging til betongsprøyterigger med el-drift viser hvordan miljøfokus gir ringvirkninger. Resultatet er både god økonomi og bedre arbeidsplasser.

Fasaden i norsk Kebony er lagt med overlapp i hver etasje. Uten denne løsningen ville krympen på massivtrekonstruksjonen ført til problemer.

Hel ved på Moholt 50|50, massivtreprosjekt

Det var gamle Jernbeton som bygde Moholt studentby i Trondheim for 50 år siden. Når Veidekke bygger for de kommende 50 årene, går det ikke lenger i jern og betong. Nå er det massivtre som gjelder.

Nytt Munch-museum | Blogg fra grunnarbeidene i Bjørvika

Nytt Munch-museum | Blogg fra grunnarbeidene i Bjørvika

8. september 2015 ble første spadestikk for det nye Munchmuseet i Bjørvika tatt. Mye har skjedd siden det, og nå kan du følge fremdriften på vår prosjektblogg.

Til alle dere som elsker å bygge – fortsett med det!

Norge trenger folk som kan bygge fremtiden. Fristen for søknad til videregående skoler i Norge er 1. mars, det gjelder også fagopplæring. Vi gir deg veiledning om yrkesfag, bygg og anleggsteknikk, og hvorfor vi mener det er er trygt valg for fremtiden.