Temasaker

Viser temasaker for
Det er trangt om plassen når byggeriet foregår midt i Oslos levende hverdag.

Mission impossible på Youngstorget

«Bygningen er i så pass dårlig forfatning at vi er bekymret for de som oppholder seg i den», var beskjeden da politiet kastet ut husokkupanter fra Torggata 13 i 2011. «Dette kan ikke rehabiliteres», sa gårdeier. Veidekke er i gang med et «mission impossible» på Youngstorget.

Mest attraktive selskap i bransjen og «årets klatrer»

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører. Som ved studentundersøkelsen våren 2016 klatrer Veidekke mer enn 10 plasser.

Leder for en dag

Torsdag 27. oktober fikk Anders Rasmussen et unikt innblikk i hvordan Arne Giske leder Veidekke.

Utformingen av konstruksjonen og  geometrien er spesielt på dette prosjektet.

Utsikten Gaularfjell - Piknik med panoramautsikt

Veidekkes prosjekt Utsikten på Gaularfjellet ble åpnet 23. juni 2016 og er en del av Nasjonale turistveger.

Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

Vi leter etter de beste ingeniørene og ingeniørstudentene i Norge som kan bygge fremtiden sammen med oss. Velg et av våre fire signalprosjekter, ta testen og finn ut om du har det som skal til!

Roger Bjornstad

Boligkommentar - Tillerlandet i Trondheim

– For at det faktisk skal bygges boliger må utbyggerne prosjektere attraktive boliger. Bare på den måten vil boligene selges og byggingen sette i gang, skriver Roger Bjørnstad, sjeføkonom i Samfunnsøkonomisk analyse.

Tøff konkurranse i familiesegmentet gjør det viktig å tilrettelegge for denne gruppen, noe Tillerlandet har gjort i stor grad.

Midt i blinken - Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Fra arbeidet med bunnplaten, Skole på byggeplass.

Suksessen «Skole på byggeplass»

Veidekke Entreprenør har gjennom flere år kjørt programmet «Skole på byggeplass», et tilbud om fagarbeiderutdanning til elever som ikke har fullført videregående skole. Våren 2016 ble nye elever uteksaminert fra programmet, og minst åtte av dem har gått direkte ut i lære – et av de beste resultatene noensinne.

Støtt som fjell for Munch

Den første av de to entreprisene som Veidekke Entreprenør har fått på Munchmuseet i Oslo er godt i gang. Om få år reiser praktbygget Lambda seg på pelene som bores ned i dag.

Veidekke som bedrift har gitt meg mange muligheter.

Veilederen - på Veidekkes største prosjekt noensinne

«Hvis dere lærer dere et fag og blir flinke til å jobbe, så har dere alltid arbeid», var mantraet i barndomshjemmet til Trygve Slåke i Kvinnherad. Lærdommen har kommet godt med senere i livet.