Temasaker

Viser temasaker for

Grønnere asfalt - endringsvilje i Moss

Asfaltfabrikken i Moss har gått egne veier i en bransje som kan være temmelig seigtflytende hva endringsvilje angår. Medarbeiderne jobber hardt for å finne mest mulig effektive og miljøvennlige løsninger for asfaltarbeid.

Massive ambisjoner på Lilleby

Målet er å bygge et referansebygg for framtiden – selve representanten for massivtreets gjennombrudd i det kommersielle boligmarkedet. Veidekke sikter høyt på Lilleby.

Det er trangt om plassen når byggeriet foregår midt i Oslos levende hverdag.

Mission impossible på Youngstorget

«Bygningen er i så pass dårlig forfatning at vi er bekymret for de som oppholder seg i den», var beskjeden da politiet kastet ut husokkupanter fra Torggata 13 i 2011. «Dette kan ikke rehabiliteres», sa gårdeier. Veidekke er i gang med et «mission impossible» på Youngstorget.

Mest attraktive selskap i bransjen og «årets klatrer»

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører. Som ved studentundersøkelsen våren 2016 klatrer Veidekke mer enn 10 plasser.

Leder for en dag

Torsdag 27. oktober fikk Anders Rasmussen et unikt innblikk i hvordan Arne Giske leder Veidekke.

Utformingen av konstruksjonen og  geometrien er spesielt på dette prosjektet.

Utsikten Gaularfjell - Piknik med panoramautsikt

Veidekkes prosjekt Utsikten på Gaularfjellet ble åpnet 23. juni 2016 og er en del av Nasjonale turistveger.

Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

Vi leter etter de beste ingeniørene og ingeniørstudentene i Norge som kan bygge fremtiden sammen med oss. Velg et av våre fire signalprosjekter, ta testen og finn ut om du har det som skal til!

Roger Bjornstad

Boligkommentar - Tillerlandet i Trondheim

– For at det faktisk skal bygges boliger må utbyggerne prosjektere attraktive boliger. Bare på den måten vil boligene selges og byggingen sette i gang, skriver Roger Bjørnstad, sjeføkonom i Samfunnsøkonomisk analyse.

Tøff konkurranse i familiesegmentet gjør det viktig å tilrettelegge for denne gruppen, noe Tillerlandet har gjort i stor grad.

Midt i blinken - Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.

Fra arbeidet med bunnplaten, Skole på byggeplass.

Suksessen «Skole på byggeplass»

Veidekke Entreprenør har gjennom flere år kjørt programmet «Skole på byggeplass», et tilbud om fagarbeiderutdanning til elever som ikke har fullført videregående skole. Våren 2016 ble nye elever uteksaminert fra programmet, og minst åtte av dem har gått direkte ut i lære – et av de beste resultatene noensinne.