Temasaker

Viser temasaker for

Fra Noob til lærling

Youtuberen Noobwork er kjent for å bygge i dataspill, men kan han bygge i virkeligheten? Vi lot han prøve seg som lærling i Veidekke, der han fikk teste ulike oppgaver.

Grønnere asfalt - endringsvilje i Moss

Asfaltfabrikken i Moss har gått egne veier i en bransje som kan være temmelig seigtflytende hva endringsvilje angår. Medarbeiderne jobber hardt for å finne mest mulig effektive og miljøvennlige løsninger for asfaltarbeid.

Massive ambisjoner på Lilleby

Målet er å bygge et referansebygg for framtiden – selve representanten for massivtreets gjennombrudd i det kommersielle boligmarkedet. Veidekke sikter høyt på Lilleby.

Det er trangt om plassen når byggeriet foregår midt i Oslos levende hverdag.

Mission impossible på Youngstorget

«Bygningen er i så pass dårlig forfatning at vi er bekymret for de som oppholder seg i den», var beskjeden da politiet kastet ut husokkupanter fra Torggata 13 i 2011. «Dette kan ikke rehabiliteres», sa gårdeier. Veidekke er i gang med et «mission impossible» på Youngstorget.

Mest attraktive selskap i bransjen og «årets klatrer»

Veidekke er den mest attraktive arbeidsgiveren i bransjen blant unge ingeniører. Som ved studentundersøkelsen våren 2016 klatrer Veidekke mer enn 10 plasser.

Leder for en dag

Torsdag 27. oktober fikk Anders Rasmussen et unikt innblikk i hvordan Arne Giske leder Veidekke.

Utformingen av konstruksjonen og  geometrien er spesielt på dette prosjektet.

Utsikten Gaularfjell - Piknik med panoramautsikt

Veidekkes prosjekt Utsikten på Gaularfjellet ble åpnet 23. juni 2016 og er en del av Nasjonale turistveger.

Har du det som skal til? – Ta testen og finn ut!

Vi leter etter de beste ingeniørene og ingeniørstudentene i Norge som kan bygge fremtiden sammen med oss. Velg et av våre fire signalprosjekter, ta testen og finn ut om du har det som skal til!

Roger Bjornstad

Boligkommentar - Tillerlandet i Trondheim

– For at det faktisk skal bygges boliger må utbyggerne prosjektere attraktive boliger. Bare på den måten vil boligene selges og byggingen sette i gang, skriver Roger Bjørnstad, sjeføkonom i Samfunnsøkonomisk analyse.

Tøff konkurranse i familiesegmentet gjør det viktig å tilrettelegge for denne gruppen, noe Tillerlandet har gjort i stor grad.

Midt i blinken - Tillerlandet i Trondheim

Tillerlandet i Trondheim er et stort Veidekke-prosjekt i regionen, og det er også et boligprosjekt med stor suksess. Tilfredsheten blant beboerne er nemlig rekordhøy.