Veidekke bygger ny barneskole i Tvedestrand

Veidekke bygger ny barneskole i Tvedestrand

17.08.2021 - 07:52

Tvedestrand kommune har tildelt Veidekke oppdraget om å bygge ny barneskole på Lyngmyr i Tvedestrand. Kontrakten er totalentreprise verdt 172 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er vunnet i en pris-/designkonkurranse der Veidekke har samarbeidet med Arkitema om løsningsforslaget. Det nye bygget på om lag 6.500 m 2 over tre etasjer skal huse ny barneskole for hele Tvedestrand kommune. Skolen bygges som en tre-parallell skole med plass til 525 elever. I tillegg kommer komplette utearealer og nærmiljøanlegg på cirka 15.000 m 2.

- Dette prosjektet betyr mye for innbyggerne i Tvedestrand kommune som nå får en ny og tipp topp moderne skole for barna i kommunen. Å bygge gode skolebygg er noe av det mest meningsfulle vi som entreprenører kan gjøre, og takker så mye for oppdraget. Vi håper å gjenta suksessen fra byggingen av Tvedestrand videregående skole og idrettspark for et par år siden, og prosjektet blir en viktig del av vår portefølje i østre del av Agder, sier distriktsleder Atle Monan i Veidekke Bygg Agder.

Byggearbeidene starter opp allerede nå i august og er planlagt ferdigstilt i mai 2023 slik at skolen kan tas i bruk til skolestart 2023.

For mer informasjon kontakt:
Distriktsleder Atle Monan, tlf 95 14 27 40, atle.monan@veidekke.no
Kommunikasjonssjef Helge Dieset, tlf 90 55 33 22, helge.dieset@veidekke.no
Prosjektleder Andres Gimming Stensland i Tvedestrand kommune, tlf 95 22 55 49, andreas.gimming.stensland@tvedestrand.kommune.no

Veidekkes pressebilder
Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.