Ny innkjøpsdirektør i Veidekke ASA

Ny innkjøpsdirektør i Veidekke ASA

01.06.2018 - 14:31

Johanna Malkan Nyberg er ansatt som innkjøpsdirektør i Veidekke ASA. Hun kommer fra stillingen som Head of Sourcing Management i Skanska, hvor hun har jobbet siden 2005.

 

- Vi har hatt en grundig og god prosess for å finne den rette personen til å lede et viktig fagområde som er i sterk utvikling. Med sin brede erfaring innenfor området har Johanna alle de rette forutsetningene for å lede og videreutvikle Veidekkes innkjøpsarbeid, sier konsernsjef Arne Giske.

Johanna M. Nyberg (37) har siden juni 2005 arbeidet med innkjøp i Skanska. Hun har hatt ulike lederstillinger og de siste to årene vært Head of Sourcing Management og CEO Skanska Sverige Inköp AB. Johanna er siviløkonom fra Linnéuniversitetet med tilleggsutdannelse fra Stockholms Universitet.

Johanna Malkan Nyberg

Johanna Malkan Nyberg

- Måten vi håndterer og samarbeider med våre leverandører på, har stor påvirkning på selskapets effektivitet og lønnsomhet. Jeg ser fram til å videreutvikle Veidekkes innkjøpsfunksjon og leverandørbase sammen med mine nye kolleger, og til å bidra til lønnsomme prosjekter med profesjonelle innkjøp, sier Johanna M. Nyberg.

Johanna M. Nyberg tiltrer i sin nye rolle 27. august.

 

For pressebilder se www.flickr.com/photos/veidekke, for mer informasjon kontakt:
Påtroppende innkjøpsdirektør Johanna M. Nyberg, +46 70 2749604
Konserndirektør kommunikasjon Lars Erik Lund, Veidekke ASA, +47 413 31 369, lars.lund@veidekke.no

Abonner på meldinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og omtrent halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.