Veidekke Entreprenør - Møre og Romsdal

Veidekke Entreprenør AS, distrikt Møre og Romsdal (tidligere Entreprenør M. Kristiseter AS) er i dag et av de største entreprenørfirmaer i Møre og Romsdal.


Navneskiftet (fusjonen mellom Entreprenør M. Kristiseter AS og Veidekke Entreprenør AS) 1 april 2017, markerte en videre satsing for Veidekke i Møre og Romsdal, men fortsatt er vi en entreprenør med lokal tilhørighet. Vi har hovedkontor på Åndalsnes, og avdelingskontor i Ålesund og Molde.

Møre og Romsdal og Oppland nord

Vi bygger og rehabiliterer næringsbygg, omsorgsboliger, kulturhus, kirker, barnehager, skoler, kaier og bruer blant annet. Vi har erfarne ingeniører og fagfolk for alle typer oppdrag. Bedriften har moderne maskiner og utstyr. Arbeidsområdet vårt dekker Møre og Romsdal, samt nord i Oppland.

Vi har en årsomsetning på ca 240 mill. kr og er 90 ansatte. Vår visjon er at vi skal være regionens foretrukne entreprenørselskap.

Veidekke Entreprenør AS, distrikt Møre og Romsdal har behov for fagutdannede medarbeidere på alle nivå. Vi har avtale med Møre og Romsdal fylke om inntak av lærlinger og det er inngått avtale med Høgskolen i Ålesund om utplassering av ingeniørstudenter.

Vil du diskutere et prosjekt?

Stig Mork

Distriktsleder Veidekke Entreprenør, Møre og Romsdal

T: +47 70 17 72 14 M: +47 905 42 626

stig.mork@veidekke.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Veidekke Entreprenør - Møre og Romsdal

Øran Vest, 6300 Åndalsnes

T: +47 71 22 74 50

Se noen av våre