Veidekke Bygg Møre og Romsdal

Veidekke Bygg Møre og Romsdal er en del av Norges største entreprenør, ledende prosjektutvikler av bygg- og anleggsprosjekter i vår region.


Vi har lokal tilhørighet med kontor på Åndalsnes, i Ålesund, Molde og Kristiansund.

Møre og Romsdal

Vi utfører arbeid innenfor et bredt spekter i bygg- og anleggsbransjen.

Vi bygger blant annet skoler, næringsbygg, store boligprosjekt, omsorgsinstitusjoner, kulturhus, kirker, barnehager, kaier, kraftverk og bruer. I tillegg driver vi med rehabilitering og ombygging innenfor disse områdene. Vi arbeider innenfor alle typer entrepriser.

Vi hjelper våre kunder helt fra startfasen med alle former for planlegging og gjennomføring av prosjekter. Vi driver utstrakt prosjektutvikling innenfor alle våre utførelsesområder.

Vi har egenproduksjon innenfor fagområdene betong og tømrerarbeid. For å opprettholde en god stab av fagarbeidere, tar vi hvert år inn mange lærlinger som en del av vår rekruttering.

Vi har en stor stab av erfarne ingeniører og fagfolk for alle typer oppdrag. Arbeidsområdet vårt dekker Møre og Romsdal, og nord i Oppland.

Veidekke Bygg Møre og Romsdal vurderer fortløpende ansettelse av dyktige ingeniører og fagutdannede medarbeidere på alle nivå. Vi har avtale med Møre og Romsdal fylke om inntak av lærlinger, og arbeider med NTNU om utplassering av master- og bachelorstudenter og gjennomføring av avsluttende oppgaver.

 

Besøksadresser:

Avdeling Ålesund: Storbergvegen 27, 6013 Ålesund

Avdeling Åndalsnes: Øran Vest, 6300 Åndalsnes

Avdeling Molde: Årøsæterveien 4, 6422 Molde

Avdeling Kristiansund: Industriveien 7, 6517 Kristiansund

Vil du diskutere et prosjekt?

Stig Mork

Distriktsleder Veidekke Bygg Møre og Romsdal

T: +47 70 15 27 00 M: +47 905 42 626

stig.mork@veidekke.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Veidekke Bygg Møre og Romsdal

Øran Vest, 6300 Åndalsnes

T: +47 70 15 27 00

distriktmr@veidekke.no

Se noen av våre