Block Berge Bygg AS

Block Berge har et av Norges mest moderne og effektive produksjonsanlegg for produksjon av betongelementer, prefabrikkerte konseptløsninger i betong.


Fra 1. januar 2018 ble Block Berge Bygg omstrukturert i to selskap med entreprenørvirksomheten i en egen enhet under navnet Veidekke Entreprenør, distrikt Rogaland og med Block Berge (blockberge.no) som en rendyrket leverandør av prefabrikkerte konseptløsninger i betong.

Betongelementer

Betongelementene (råbyggene) leveres i dag til kunder over hele landet. Firmaet driver en kontinuerlig utvikling av betongelement-konseptet med kunden i fokus.

Vår byggemetode består av prefabrikkerte komponenter noe som resulterer i en forkorting av byggetiden uten at det går på bekostning av dine og våre kvalitetskrav.

Som vår kunde vil du i løpet av kort tid kunne ha Block Berges egne montører og prosjektledere til din disposisjon over hele landet. Disse medarbeiderne bruker sin lange erfaring under hele byggeprosessen fra produksjon til pakking på båt, tog eller trailer. Og til slutt montering og ferdigstilling av ditt byggeprosjekt.

Block Berge har et av Norges mest moderne og effektive produksjonsanlegg for produksjon av betongelementer.

Vi produserer alt fra hulldekk-, sandwich-vegg- og fasadeelementer til søyler, dragere og trapper.

Vår produksjon utgjør ca 15 % av det totale betongelement-markedet i Norge.

Vi ble etablert i 1966, er heleid av Veidekke Entreprenør, har pr. 1.1.18  i underkant av 200 ansatte og en forventet omsetning i 2018 på 350 MNOK.

Vår betongelementfabrikk ligger i Klepp kommune utenfor Stavanger.

Vil du diskutere et prosjekt?

Egil Vestbø

Daglig leder Block Berge Bygg AS

T: +47 51 78 99 00 M: +47 916 64 944

ev@blockberge.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Block Berge Bygg AS

Bedriftsvegen 6, 4353 Klepp Stasjon

T: +47 51 78 99 00

post@blockberge.no