Block Berge Bygg AS - Veidekke Entreprenør

Block Berge Bygg AS er en av Rogalands ledende totalentreprenører og en ledende leverandør av prefabrikkerte konseptløsninger i betong.


Block Berge Bygg AS har utviklet seg i takt med kravene som den lokale oljeindustrien har stilt, med tanke på kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og konkurranseevne. Mer på våre nettsider blockberge.no

Totalentrepriser - Fra idé til nøkkelferdig bygg

Block Berge Bygg var blant de første i landet med totalentrepriser utviklet i samarbeid med kunden. Vår erfaring har lært oss at det er viktig å avlaste kunden så mye som mulig.

Det skal ikke være tidkrevende for kunden å planlegge og prosjektere. Som kunde hos oss vil du kunne ta deg av din forretning, mens vi tar ansvar for planleggings- og byggeprosessen.

Våre arkitekter og ingeniører står til din disposisjon for å utvikle, prosjektere og byggemelde ditt byggeprosjekt, enten det er stort eller lite.

Selskapet har drevet med totalentrepriser og produksjon av betongelementer siden etableringen i 1966. Totalentreprisene utføres i det lokale hjemmemarkedet i Rogaland.

Betongelementer

Block Berge Bygg er en av landets største betongelementprodusenter. Betongelementene (råbyggene) leveres i dag til kunder over hele landet. Firmaet driver en kontinuerlig utvikling av betongelement-konseptet med kunden i fokus.

Vår byggemetode består av prefabrikkerte komponenter noe som resulterer i en forkorting av byggetiden uten at det går på bekostning av dine og våre kvalitetskrav.

Som vår kunde vil du i løpet av kort tid kunne ha Block Berge Bygg's egne montører og prosjektledere til din disposisjon over hele landet. Disse medarbeiderne bruker sin lange erfaring under hele byggeprosessen fra produksjon til pakking på båt, tog eller trailer. Og til slutt montering og ferdigstilling av ditt byggeprosjekt.

Block Berge Bygg har et av Norges mest moderne og effektive produksjonsanlegg for produksjon av betongelementer.

Vi produserer alt fra hulldekk-, sandwich-vegg- og fasadeelementer til søyler, dragere og trapper.

Vår produksjon utgjør 15 % av det totale betongelement-markedet i Norge.
 

Vi ble etablert i 1966, har 330 ansatte og er heleiet av Veidekke ASA. Vi har egen betongelementfabrikk på Klepp utenfor Stavanger og vi hadde en omsetning på 970 mill kroner i 2016.

Vil du diskutere et prosjekt?

Aage Tengs

Konstituert adm.direktør, Block Berge Bygg AS

T: +47 51 78 99 00 M: +47 992 22 111

aage.tengs@veidekke.no

Ta gjerne kontakt med kontoret vårt

Block Berge Bygg AS - Veidekke Entreprenør

Bedriftsveien 6, 4353 Klepp Stasjon

T: +47 51 78 99 00

post@blockberge.no